Kundalini Yoga leraren opleiding Level 2

Als vervolg op de Level 1, gaat de Level 2 opleiding over persoonlijke transformatie en een verdieping van de kwaliteiten en het bewustzijn van een Kundalini Yoga leraar. Communicatie met een ander is een weerspiegeling van jouw communicatie met jezelf; in de Level 2 opleiding ga je dan ook alle facetten van jouw authentieke zelf onderzoeken. Je wordt je bewust van jouw eigen potentieel als leraar, als persoon en als spiritueel wezen. 

In 5 modules ga je je steeds meer afstemmen op jouw eigen bestemming. Door jezelf een week lang onder te dompelen ben je samen met de groep in staat om diepgaande ervaringen te maken. We maken gebruik van kriya’s, meditaties, uitdagende en leuke interactieve oefeningen en speciale processen voor meer persoonlijke inzichten. De opleiding wordt afgesloten met een zesde bonus module om het maximale effect uit de voorgaande modules te halen en om je voor te bereiden op jouw vervolgstappen.

De opleiding is toegankelijk voor iedereen die de Level 1 (bijna) heeft afgerond. Ook als je de Level 2 al afgerond hebt, maar graag een module opnieuw wil ervaren ben je van harte welkom.

Thema’s en data:

  • 19-26 April 2024 – Vitality & Stress (Duitsland)
  • 18-25 Oktober 2024 – Conscious Communication (Duitsland)
  • 16-23 Maart 2025 – Authentic Relationships (Nederland)

Team

De Level 2 wordt gegeven onder leiding van Hari Har Ji Kaur (UK). Het team bestaat onder andere uit Guru Preet Kaur (NL) en Shanti Kaur (DE). Daarnaast zullen er andere leraren aansluiten die hun ervaring met specifieke thema’s zullen delen. Op deze manier kunnen we een programma aanbieden dat enerzijds een vaste opzet heeft, maar dat tegelijkertijd de flexibiliteit heeft om zich aan te passen naar de behoeftes van elke groep.

Locatie Nederland

Meeuwenveen Accommodaties in Havelte
www.meeuwenveen.nl

Meeuwenveen beschikt over een mooi seminarhuis met grote lichte ruimtes, verwarmde vloeren en comfortabele tweepersoons kamers. Het gebouw is omgeven door een prachtig bosrijk natuurgebied.

Locatie Duitsland

Grube Louise in Bürdenbach
http://www.grubelouise.de

Het seminarhuis Grube Louise in Duitsland beschikt over grote lichte ruimtes en verwarmde vloeren. Het gebouw is omgeven door de bossen en heuvels van het Westerwald.

Studiemateriaal

Per module ontvang je een manual met alle lesstof, kriya’s en meditaties. De manual is alleen beschikbaar in het Engels. De kosten voor de manual zijn inbegrepen in het lesgeld.

Certificering

Deze opleiding wordt erkend door KRI – Kundalini Reseach Institute. Na succesvolle afronding van de opleiding ontvang je het “International Kundalini Yoga Level 2 – Instructor” certificaat.

Kosten*

  • Lesgeld: € 695,- per module (inclusief een niet-terugvorderbare aanbetaling van € 250,-)
  • Verblijf & eten: € 590,- per module

*Deze informatie kan veranderen

Contact

 

Nederlands & Engels: 

Guru Preet Kaur – gurupreet @ divinehuman. eu

Duits & Engels:

Shanti Kaur – satnam @ peacewithin. de